Cele mai bune programe de pregatire la matematica. E-mail: info@matematicon.ro

TERMENI SI CONDITII GENERALE

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea termenilor si a conditiilor de mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea acestora cu atentie.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Acest site este administrat de SC EDISSAN SRL . Intregul continut al paginii este protejat prin legislatia romaneasca si internationala a drepturilor de autor. Proprietarul drepturilor de autor este SC EDISSAN SRL. Aveti permisiunea de a tipari sau descarca elemente web (imagini, texte, grafice, simboluri, scripturi, programe si alte date) din diferite zone ale paginii doar pentru utilizare proprie, non-comerciala. Folosirea fara acordul SC EDISSAN SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Utilizatorul poate folosi materialele downloadate de pe site doar pentru utilizare personala si ii este interzis sa distribuie aceste materiale altor persoane. Incalcarea regulilor de utilizare a materialelor duce la suspendarea contului.

POLITICA DE UTILIZARE A SITEULUI

Prin accesarea si utilizarea acestei pagini, va asumati riscul si responsabilitatea totala pentru utilizarea ei si a Internetului. Vizitarea paginii si efectuarea unor comenzi pe acest site implica acceptarea acestor termeni si conditii. SC EDISSAN SRL nu garanteaza ca pagina va functiona neintrerupt sau fara erori sau ca defectele din pagina vor fi corectate. Nici una din informatiile ori datele prezentate nu creaza obligatii in sarcina SC EDISSAN SRL.

CUM SE EFECTUEAZA O COMANDA?

Pentru a efectua o comanda prin intermediul Site-ului www.matematicon.ro este necesar sa intrati pe pagina Abonamente sa alegeti tipul de abonament si sa completati formularul de comanda cu o adresa de e-mail valida si un numar de telefon disponibil pentru a putea fi contactat daca este cazul. Site-ul va ofera posibilitatea de a efectua comenzi ca detinator de cont (contul care se poate deschide in mod gratuit). Este necesar ca orice cumparator de pe site sa isi deschida un cont pentru a beneficia de serviciile noastre.

DATELE UTILIZATORILOR

Utilizatorul declara si garanteaza ca informatiile pe care le introduce in formulare sunt adevarate, precise, actuale si complete. Utilizatorul este de acord sa mentina si sa actualizeze aceste informatii pentru a se asigura ca sunt actuale, precise si complete. In cazul in care, in orice moment, orice informatii sunt false, inexacte sau incomplete, www.matematicon.ro poate bloca, suspenda, sau inchide contul.

ABONAMENTE MATEMATICON

Pe site-ul www.matematicon.ro se pot achizitiona abonamente de pe pagina www.matematicon.ro/abonamente .

Abonamentele sunt de doua tipuri:

Abonamente cu credite care asigura accesul la materiale de pregatire a examenelor de matematica, in functie de filiera. Materialele sunt in format .pdf si se downloadeaza de pe site in functie de necesitatile utilizatorului. Fiecare material presupune consumul a unui numar de credite din cele incluse in abonament.

Abonamente care asigura acces la aplicatia de pregatire MEMORIZATOR: acestea permit accesul pe o perioada limitata de timp in functie de tipul de abonament - 30, 90 si 180 de zile la pagina aplicatiei.

CUM SE EFECTUEAZA PLATA?

Plata se va face prin card bancar de plata sau prin ordin de plata comanda iar pentru anumite servicii se poate achita prin SMS. In termen de 24 de ore de la achitare abonamentul este activat. In cazul in care au trecut mai mult de 24 de ore de la achitare trimiteti un email pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. cu detaliile serviciului achizitionat si ale platii.

MODALITATI DE LIVRARE.

Activarea si utilizarea abonamentelor se face electronic si nu presupune nici o livrare fizica. Totul se realizeaza online.

CONDITII DE RETURNARE

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati serviciile noastre. Daca totusi, din anumite motive, v-ati razgandit, puteti cere returnarea sumelor platite in urmatoarele conditii:

  • Abonamentul nu a fost utilizat deloc sau nu a fost folosita nici o unitate de credit pentru abonamentele care presupun unitati de credit.
  • Nu au trecut mai mult de 10 zile lucratoare de la activarea abonamentului. Suma va fi returnata minus cheltuielile determinate de comisioanele de transfer determinate de operatiunea de cumpararea si cea de returnare a banilor.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

SC EDISSAN SRL se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti. Datele solicitate pe acest site sunt cele legate de procesul de facturare si livrare, respectiv: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. SC EDISSAN SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site.

NEWSLETTER SI ALTE INFORMATII

Abonarea la newsletter esta gratuita si implica acordul tuturor specificatiilor din aceasta sectiune. Pentru dezabonare este suficient sa ne trimiteti un mesaj in acest sens. Mesajul trebuie sa vina de pe adresa de mail pentru care doriti dezabonarea. Suntem 100% anti-spam! Nu inchiriem, vindem sau instrainam sub nici o forma datele abonatilor nostri unor terte parti, cu exceptia cazurilor prevazute expres de lege.

DISPUTE SI CONFLICTE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii online (sau telefonice), clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acesteia fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat intre cele doua parti. Acest magazin online functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman. Orice conflict aparut intre SC EDISSAN SRL si parteneri se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti, conform legilor.

RECLAMATII

Reclamatiile privind calitatea produselor sau serviciilor noastre se pot face catre
  • SC EDISSAN SRL folosind adresa de email publicata in pagina de contact
  • Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor, la unul din comisariatele teritoriale sau online la http://www.anpc.gov.ro

SC EDISSAN SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi de mai sus fara notificare in prealabil.