Follow us on Twitter
Follow us on Facebook

Daca ce ai gasit pe aceasta pagina iti este de folos da-ne un like!

Sfaturi privind pregatirea pentru BAC

Incet, incet, ne apropiem de examenul de Bacalaureat si am constatat ca sunt multi elevi care se pregatesc pentru examen dar intampina probleme legate de ceea ce trebuie sa invete si cum sa-si structureze materia.

Multi intreaba ce formule trebuie sa invete pentru examen.

Gasiti la adresa http://www.matematicon.ro/program-de-pregatire-pentru-bacalaureat un program de pregatire care poate fi descarcat si care contine capitolele ce trebuie invatate pentru examen. Aceste capitole sunt impartite pe baza structurii examenului de bacalaureat.

Pentru a va ajuta in continuare, am facut o analiza a exercitiilor date la examen in anii 2011 - 2012, plus modelul BAC 2013.

    Important de stiut:
  • Pentru fiecare sesiune de bacalaureat se pregatesc mai multe variante. Aceste variante pot contine exercitii diferite din capitole diferite. Din aceste variante se trag la sorti subiectele pentru examen.
  • Se poate intampla ca la examen sa apara anumite tipuri de exercitii care nu au mai aparut pana acum, in functie de variantele pregatite. De exemplu anul trecut, in sesiunea din iulie, M1 subiectul I continea un exercitiu din numere complexe. Un exercitiu cu numere complexe a aparut doar in sesiune din iune 2010.
  • Sunt anumite capitole care au aparut aproape in toate sesiunile din ultimii ani.

Aceasta analiza are ca scop sa va ofere indicatii referitoare la notiunile de baza pe care trebuie sa le cunoasteti la fiecare capitol in vederea trecerii examenului.

In acest articol ne vom referi la materia pentru Subiectul I urmand ca ulterior sa pregatim inca doua materiale pentru Subiectul II si Subiectul III.

Subiectul I: Sfaturi privind pregatirea pentru BAC - Subiectul I.

Subiectul al II-lea: Sfaturi privind pregatirea pentru BAC Subiectul al II-lea.

Subiectul al III-lea: Sfaturi privind pregatirea pentru BAC Subiectul al III-lea.

Daca ce ai gasit pe aceasta pagina iti este de folos da-ne un like!

Forum Matematicon